De vijf mooiste GGF - momenten

 

De vijf mooiste GGF - momenten

De laatste 6 maanden van de bezetting van het Lappersfortbos in 2002
 
Waar we heel veel leerden over actie voeren en omgaan met media, politici, politie en heel de wereld ons leerde kennen. Tevens hadden we dan groene Agalev-minister Vera Dua en burgemeester Moenaert op bezoek.
 
De fellowship of the Lappersfort
 
Een breed netwerk van bosgroene vrienden en vriendinnen : Lappersforters, bosdichters, mensen uit de milieu-, natuur en bosbeweging, stads- en landgenoten, medeburgers, architecten, politici, ...on line op www.ggf.be
 
De opening als stadsbos met bosminister Peeters tijdens week van het bos
 
Sindsdien is onze moeilijke illegale positie verdwenen en is een deel van het Lappersfortbos niet langer vogelvrij. Nu nog de zonevreemde stukken redden. Recent verscheen hierover een jeugdboek 'Bioboy' bij uitgeverij Eenhoorn.
 
De Poëziewandelroute in het Lappersfortbos
 
Uit de dichtbundel 'stem van brood en bossen ' van de Lappersfort Poets Society on line op  http://ggf.regiobrugge.be  Elke dag tussen zonsopgang en zonsondergang  een vrij toegankelijke stilteplaats met gedichten in het drukke stadsleven.
 
De vele politici en mensen van goede wil die ons pad kruisten
 
We zijn 5 jaar lang overal ons bosdossier gaan bepleiten en hebben veel goede wil gezien. Gedreven mensen die worstelen met woorden, dromen en daden...
 
Luc Vanneste, eind april 2007 (met dank aan Het Laatste Nieuws)